Logo ontwerpen

Onze professionals maken logo’s voor jou en iedereen! Alle logo’s worden met de hand gemaakt op basis van jou wensen! Wij maken geen gebruik van zo genoemde logo animaties maar maken gebruik van echte vakwerk. Normaal kost vakwerk veel tijd maar bij ons hoeft dit niet zo te zijn.
Zo ontvang jij het eerste concept al binnen 48 uur!

Hoe werkt het?

We maken niet zomaar iets, we luisteren eerst goed naar jou, jij kent je (nieuwe) bedrijf het beste, jij kent jouw (potentiele) klanten het beste en horen we dus graag van jou wat jij graag terug ziet in jouw logo ontwerp.

Bestel je bij ons een logo dan garanderen wij een 100% tevredenheid garantie, zodra wij het design klaar en toegestuurd hebben ben je vrij om wijzigingen door te geven zonder meerprijs.
Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent, fijn toch!

Offerte aanvragen
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de wensen te bespreken. Na het contact moment ontvang je een vrijblijvende offerte
Eerste concept
Onze professionals gaan direct voor jouw aan de slag en zullen jouw wensen omtoveren in een prachtige logo. Het eerste concept ontvang jij in de klanten portaal. Hierin kun jij aangeven of er nog aanpassingen verricht moeten worden.
Oplevering
Alle aanpassingen na aanleiding van het concept worden direct voor jou aangepast. Als het ontwerp vanuit jou kant is goedgekeurd zal jij de bestanden ontvangen in vector formaat (hoge kwaliteit). Het enige wat jij dan nog maar hoeft te doen is jouw logo overal uploaden!
Eerste contact moment
Binnen 48 uur
Binnen 72 uur

onze logo stijlen al vanaf €59,95

100% tevredenheid garantie

Bestel je bij ons een logo dan garanderen wij een 100% tevredenheid garantie, zodra wij het design klaar en toegestuurd hebben ben je vrij om wijzigingen door te geven zonder meerprijs.

Spoedlevering mogelijk

In de meeste gevallen staat het concept al binnen 24 uur voor je klaar!

Bronbestand

Jij ontvangt van ons het logo in bronbestand (AI. en EPS.) Zo zijn de mogelijkheden onbeperkt.