Huisstijl ontwerpen

Een visitekaartje geeft vaak de eerste indruk van jouw bedrijf, onze professionals zorgen voor een geweldig ontwerp die jouw klanten zeker zullen herinneren! Vervolgens zullen ze van jou een email en of een brief ontvangen met wederom een gaaf ontwerp! Naast een mooie footer of briefpapier is niks zo belangrijk als social media. Door een social media pack te bestellen ontvang jij,  jouw logo in de perfecte afmetingen voor elke social mediakanaal!

Hoe werkt het?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf vertaald wordt op 1 visitekaartje, ons team zal een uniek ontwerp voor jou maken. Een visitekaartje is de beste manier om aan klanten te geven die jou nooit zullen vergeten. Wij hebben alleen de gegevens nodig en wat informatie over jouw bedrijf en ons team zorgt ervoor dat jij een ontwerp van ons krijgt. 

Om het plaatje compleet te maken kan naast je visitekaartje en logo je huisstijl niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat alles netjes in 1 stijl is. Je krijgt van ons ontwerpen voor briefpapier, email footer en enveloppen. De bestanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en hoef je alleen nog maar te verzenden naar de drukker of wij zullen dit voor je uitdrukken! Bestel dus snel een huisstijl pakket.

Offerte aanvragen
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met jou op om de wensen te bespreken. Na het contact moment ontvang je een vrijblijvende offerte
Eerste concept
Na goedkeuring op de offerte gaan onze professionals direct voor jouw aan de slag. Wij zullen het concept al binnen 48 uur aanleveren!
Oplevering
Alle aanpassingen naar aanleiding van het concept worden direct voor jou aangepast. Als het ontwerp vanuit jou kant is goedgekeurd zal jij de bestanden ontvangen in vector formaat (hoge kwaliteit).
Eerste contact moment
Binnen 48 uur
Binnen 72 uur
EEN NIEUWE MANIER OM GRAFISCHE ONTWERPEN TE BESTELLEN